Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

XGIMI Technology Bemutató | ARS

Az XGIMI a kivetítőipar egyik meghatározó vállalataként nagy teljesítményű, többfunkciós intelligens projektorokat és lézertévéket tervez és gyárt. Vállalatunk eltökélt azért, hogy a felhasználók audiovizuális élményét egy forradalmi szintre fejlesszük. Az XGIMI számos híres partnerrel együttműködve alkotja meg forradalmi termékeiket, mint pl.: Harman/ Kardon, Texas Instruments, Baidu és Google. Az XGIMI 2014-ben dobta piacra első generációs intelligens projektorát, amely innovatív termékkoncepciója és kiemelkedő felhasználói élménye miatt hamar felkavarta a kivetítőipart.

Roborock Technology Bemutató

A 2014 júliusában alapított Beijing Roborock Technology Co., Ltd. (Roborock) olyan termékek kutatására, fejlesztésére és gyártására specializálódott, amelyek kényelmesebbé teszik az emberek mindennapi életét. A Vállalat robotporszívók és vezeték nélküli porszívók széles kínálatával, azok hatékonyságával azt kívánja elérni, hogy az emberek több időt tudjanak tölteni az általuk szeretett dolgokra és emberekre, és kevesebb időt töltsenek a házimunkára.

Dreame Technology bemutatás

A 2015-ben alapított Dreame Technology egy innovatív vállalat, amelynek elképzelése a „felhasználók életminőségének javítása a világ minden táján”. A Társaság a csúcskategóriás tisztítóberendezésekre összpontosít az asztrodinamikai technológiák felhasználásával. 2017 végén Dreame csatlakozott a Xiaomi Ökológiai Lánchoz, mint az intelligens háztartási tisztítóberendezések mozgatórugója és vezető vállalkozása.