Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Roborock Technology Bemutató

Roborock Technology Bemutató
A 2014 júliusában alapított Beijing Roborock Technology Co., Ltd. (Roborock) olyan termékek kutatására, fejlesztésére és gyártására specializálódott, amelyek kényelmesebbé teszik az emberek mindennapi életét. A Vállalat robotporszívók és vezeték nélküli porszívók széles kínálatával, azok hatékonyságával azt kívánja elérni, hogy az emberek több időt tudjanak tölteni az általuk szeretett dolgokra és emberekre, és kevesebb időt töltsenek a házimunkára.

A Roborock központja Pekingben található, kutatási és fejlesztési és irodái vannak Sanghajban és Sencsenben, ahol mérnökeik, tervezőik, tudósaik és gyártási szakértőik szorosan együttműködnek a fejlesztések és tesztelések során. Hongkongi nemzetközi irodájuk a globális csapatnak ad otthont, és a világ minden tájáról érkező ügyfelekkel dolgoznak

A Roborock csapatja a világ számos legelismertebb márkájától származik, köztük a Microsoft, a Huawei, a Baidu, a Foxconn, a DJI és így tovább. Különböző oktatási háttérrel és tapasztalatokkal rendelkezik különböző területeken, beleértve az algoritmus-fejlesztést, az elektronikai mérnöki munkát, a gépszerkezet-tervezést és a gyártást.

Tehetséges embereket összefogva, akiket az a küldetés egyesít, hogy a fejlett technológiát az otthonokba vigyék az életek megkönnyítéséért, egységesen törekednek arra, hogy létrehozzák a piac legokosabb és leghatékonyabb termékeit.

A Roborock termékei folyamatos bővüléssel 2020 nyarától kapható a DunaRaktár (www.dunaraktar.hu) weboldalunkon. Teljeskörű technikai- és szerviztámogatással abban bízunk, hogy, mint a Roborock márka, mi is megtudjuk könnyíteni a Vevőink életét, hogy több időt tudjanak tölteni a családjukkal.