Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk | Dunaraktar.hu

Duna..RAKTÁR? Furcsa, de valójában nem raktározással foglalkozunk, viszont ez egy annál jelentősebb szó számunkra.

Csapatunk első lépése egy raktárban kezdődött Budapest X. kerületében, innen ered a DunaRaktár elnevezés. Eleinte munkalámpákat, hosszabbítókat, ébresztőórákat és mindenféle vegyes termékeket árultunk az újonnan készített, talán túlságosan leegyszerűsített webshopunkban. Igen, talán akkor mi sem tudtuk igazán, hogy milyen irányba induljunk el.

Hosszas fontolgatás után úgy döntöttünk, hogy teljes átalakítást végzünk cégen belül, többek között teljesen új arculatra váltottunk, viszont a nevünk és a logónk megmaradtak. Az átállás során azt is eldöntöttük, hogy mivel foglalkozzunk: OKOS HÁZTARTÁS. Minden olyan termék, amely a technológia segítségével könnyebbé, élvezetesebbé és szebbé teszi mindennapjainkat.

A cél megtalálása után elkezdtünk cselekedni. Elsőként Xiaomi termékeket kezdtünk el forgalmazni, ez később kiterjedt a Xiaomi Ökolánc termékekre is, mint például a Roborock robotporszívók, Dreame vezeték nélküli porszívók, Smartmi okos háztartási, Deerma párásítók, Kingsmith futópadok és sok más termékek.

A kínálatunk természetesen folyamatosan bővül, 2020 ősszel létrejött az együttműködésünk XGIMI-vel, amely a házimozi projektorok piacának egyik vezető márkája. Magyarországon a DunaRaktár képviseli a márkát, mint hivatalos forgalmazók. 

Már a kezdetektől fogva fontosnak tartjuk, hogy olyan webshop élményt nyújtsunk a Vásárlóinknak, ami nem csak megbízható (ami szerintünk alapvető a kereskedelem minden szektorában), hanem gyors és kényelmes is. Ezért minden nálunk vásárolt terméket 1-2 munkanapon belük kézbesítjük, és a személyes átvételére pedig akár már a rendelésleadás napján lehetőség nyílik.

A DunaRaktár Kft. nem csak online kiskereskedelemmel foglalkozik, hanem nagykereskedelemmel is, így szint minden az oldalunkon látható termék nagykereskedelmi mennyiségben és áron is megvásárolható.

A legfrissebb hírek és legújabb akciónkért iratkozz fel hírlevelünkre (nem küldünk naponta 3 levelet ;) )
És kövess minket 
FacebookonInstagramon!