Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szállítás és fizetés

Rendelési, szállítási feltételek:

Az áruházban található termékek kizárólag Interneten keresztül vásárolhatóak meg! Megrendelések házhoz szállítását a DPD futárszolgálat végzi.
Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések elutasítására, esetleges készlethiány miatti hosszabb szállítási idő kialakulására.

Termék fizetésének módjai:

Utánvétes fizetés:
A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. Az E-számla minden esetben az E-mailben Küldünk. Kérjük a csomagot megérkezéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Esetleges sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot!

Átutalásos fizetés:
Az általunk küldött rendelés visszaigazoló e-mail tartalmazza a számlaszámot és a nevet ahová várjuk a befizetését. Befizetéskor kérjük a megjegyzés rovatba beírni a számlán szereplő nevet és rendelés azonosítót mivel ezek alapján azonosítjuk be a befizetéseket. Az átutalás beérkezése után, ha az áru készleten van, 10 munkanapon belül küldjük.

Bankkártyás fizetés:

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.