Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

Rendelési, szállítási feltételek:

A szállítási költség alap esetben 1090 Ft, 10.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes, utánvét esetén viszont 395 Ft felár keletkezik.
Az áruházban található termékek kizárólag Interneten keresztül vásárolhatóak meg! Megrendelések házhoz szállítását a DPD 
futárszolgálat végzi.
Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések elutasítására, esetleges készlethiány miatti hosszabb szállítási idő kialakulására.

Cím: Budapest, Fertő u. 1/D, 1107 

Nyitva tartás: H-P 10:00-16:00

 

E-mail-ben értesíteni fogjuk, amint átvehető lesz a csomagja.

Termék fizetésének módjai:

Utánvétes fizetés:
A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. Az E-számla minden esetben az E-mailben Küldünk. Kérjük a csomagot megérkezéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Esetleges sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot!

Átutalásos fizetés:
Az általunk küldött rendelés visszaigazoló e-mail tartalmazza a számlaszámot és a nevet ahová várjuk a befizetését. Befizetéskor kérjük a megjegyzés rovatba beírni a számlán szereplő nevet és rendelés azonosítót mivel ezek alapján azonosítjuk be a befizetéseket. Az átutalás beérkezése után, ha az áru készleten van, 3 munkanapon belül küldjük.

Bankkártyás fizetés:

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.