Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
59.990 Ft
Termék címkék:
air purifier 3h xiaomi

Xiaomi Mi Air Purifier 3H Légtisztitó

59.990 Ft
Cikkszám: mip3h
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 5

Háromszintű True HEPA szűrő

Eltávolítja a 0,3 mikronnál kisebb részecskék 99,97% -át

Maximális zajszint 64 dB

Nagy felbontású OLED érintőképernyő

Levegőminőség-érzékelő

Teljesítményszabályozás

Éjszakai mód

Távirányító

MiHome mobilalkalmazás (Android, iOS)

Kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa alkalmazásokkal

Youtube videók

Leírás és Paraméterek

Xiaomi Mi Air Purifier 3H Légtisztitó

 

Légtisztító - 380 m3/óra légtisztító teljesítmény, 38 W fogyasztás, 126 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 64 dB maximális zajszint, 33 dB minimális zajszint, hepa, formaldehid és antibakteriális szűrő, légminőség érzékelő, teljesítményszabályozás, távirányító, kijelző, éjszakai mód és automatikus üzemmód

Élvezd a tisztább, egészségesebb levegőt otthonodban

A nagy teljesítményű Xiaomi Mi Air Purifier 3H légtisztító egyetlen óra alatt képes 380 m3 levegő megtisztítására egy maximum 126 m2-es helyiségben. Rendkívül hatékony, háromszintű szűrőrendszerrel büszkélkedhet, amely a por- és pollenrészecskék 99,9%-át kiszűri a levegőben. Emellett ez a modell egy olyan intelligens lézeres szennyezés-érzékelővel rendelkezik, amely automatikusan növeli a tisztítás teljesítményét, amikor a helyiség porszintje meghalad egy adott szintet. Az eredmény pedigtökéletesen tiszta és egészséges levegő, amelyet az allergiában szenvedők és az arra érzékeny emberek kifejezetten nagyra értékelnek majd.

 

A Xiaomi Mi Air Purifier 3H légtisztító főbb jellemzőiÓránként akár 126 m2-t is megtisztít

360°-os szűrőrendszer

A különleges, 360°-os szűrőrendszernek hála a készülék maradéktalanul távolít el minden káros részecskét még a szoba sarkaiból is. A Xiaomi Mi Air Purifier 3H légtisztító ideális választás a nagyobb helyiségek levegőjének megtisztításához is, hiszen bárhol elhelyezheted a szobában anélkül, hogy az megzavarná a szűrés hatékonyságát.

 

A hatékony szűrő begyűjti a káros részecskék akár 99,9%-át

A Mi Air Purifier 3H készülék egy nagy hatékonyságú True HEPA 360°-os szűrővel érkezik, amely kiszűri a levegőben található részecskék 99,9%-át, ez magában foglalja a baktériumokat, pollent, port, penészt és atkákat is. Egy aktív karbon szűrővel szünteti meg a kellemetlen szagokat és más, a szemnek láthatatlan káros hatóanyagokat, például a formaldehidet stb. A szűrő élettartama 6-12 hónapig terjed, az időszak leteltével ajánljuk a szűrő cseréjét.

 

OLED érintőkijelző

A légtisztító elején egy fényerejét automatikusan szabályozó OLED kijelző helyezkedik el, megjeleníti a Xiaomi Mi Air Purifier 3H légtisztító alapvető beállításait. A kijelző körül egy olyan fényjelző található, amely három színben valós időben tájékoztat a levegő minőségéről a helyiségben. A távirányító segítségével a készüléket akár távolról is vezérelheted, emellett rendelkezésedre áll a MiHome mobilalkalmazás, illetve a Google Assistant és Amazon Alexa hangsegédek is.

Teljesítményszabályozás és éjszakai üzemmód

Elérhető az automatikus üzemmód, az éjszakai mód és 3 különböző teljesítményszint is (Low / Medium / High). Az éjszakai mód esetén a Xiaomi Mi Air Purifier 3H zajszintje csupán 33 dB, így annak működése biztosan nem lesz zavaró számodra. Továbbá a készülék működése igazán gazdaságos, így a megnövekedett villanyszámla miatt sem szükséges aggódnod.

 

MiHome mobilalkalmazás

A Xiaomi Mi Air Purifier 3H készülékét csatlakoztathatod a MiHome mobilalkalmazáshoz, így kényelmesen szabályozhatod a légtisztító fejlett funkcióit is távolról az okostelefonod segítségével. Ezentúl lehetőséged van valós időben nyomon követni a légtisztító működését, csak úgy, mint a levegő aktuális minőségét a helyiségben. Megváltoztathatod a légtisztító működésének ütemtervét vagy beállíthatod az automatikus figyelmeztetőt is, amikor elérkezett a szűrő cseréjének itt az ideje.

 

 

Vélemények

5.00
5 értékelés
5
0
0
0
0
2020. 11. 16. -
2020. 09. 07. -
2020. 09. 03. -
2020. 09. 03. -
2020. 07. 16. -
Néhány évvel ezelőtt hallottam ezt a kínai márkát, de soha nem vásároltam meg. Ez a légtisztító az első vásárlásom a xiaomi termékeken, mindenkinek ajánlom!