Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
169.990 Ft
139.990 Ft
18%
Menny.:pcs

Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop 2 Pro+ Okos Robotporszívó

169.990 Ft
139.990 Ft
18%
Menny.:pcs
Cikkszám: MOP-2-PRO+
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. június 17.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
 • Automata feltöltés, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Ütközésérzékelő, Padlófelszínhez való alkalmazkodás
 • Portartály térfogata: 0,55 L
 • Víztartály térfogata: 0,25 L
 • Oldalkefék száma: 1
 • Vezérlés típusa: Alkalmazás
 • Takarítás módja: Kefék, Programok, Felmosás
 • Tisztítási Módok: Csendes, Normál, Turbó, Max + 3 fokozatú vízszint szabályozás
 • Ajánott tisztítási terület: akár 240m2-es lakásban (háziaállat mellé is)
 • Alkalmazható felületek: Parketta, Szőnyeg, Csempe, Kerámia, Kőpadló, Márványpadló, Laminált Padló, PVC
 • Szívőerő: 3000 Pa
 • Akkumulátor kapacitása: 5200 mAh
 • Szűrő típusa: HEPA szűrő (Mosható)
 • Magasság: 8,15 cm
 • Szélesség: 35 cm
 • Súly: 3,7 kg
 • Zajszint:60 dB(A)

Leírás és Paraméterek

Xiaomi MOP 2 PRO+ Okos Robotporszívó és felmosó

Az automatikus porszívózás funkció mellett, feltörlő funkcióval is rendelkezik, így még több időt takaríthatsz meg vele. Teljesítménye tökéletesen igazodik a padló felszínéhez és mindig hatékonyan gazdálkodik az energiával.  A Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop 2 Pro+ okos robotporszívó egészen 2 cm magasságú küszöbbel is könnyedén megbirkózik, mi több működését zuhanás gátló érzékelők is támogatják.

Intelligens térképkezelés

Az első néhány takarítási folyamat elvégzését követően a térkép automatikusan elkészül, és több térképszerkesztés is támogatott, amely átfogóan javítja a takarítás hatékonyságát.

3D VSLAM – vizuális navigáció a pontos környezeti feltérképezéshez

A ToF érzékelők és a VSLAM navigáció fejlett algoritmusok révén működnek együtt a környezettérkép és az útvonaltervezés pontosságának növelése érdekében.

Kettős giroszkóppal, optikai leesés és egyéb érzékelőkkel felszerelve, amelyek megkönnyítik a helymeghatározást és az érzékelést. Pontosabb és részletesebb helyinformáció, biztonságosabb útvonaltervezés.

 • Kettős giroszkóp szenzor: A pozíció és a menetirány pontos meghatározása valós időben.
 • Optikai szenzorok: Gyenge megvilágítás mellett segíti a takarítást
 • Leesés érzékelő: Intelligens leesés érzékelés a magasból történő leesés megakadályozása érdekében.

S-cross 3D technológia – hibátlan akadályelkerülés

A ToF 3D technológiát széles körben használják az önvezető járművekben. Hatékonyan képes azonosítani az akadályt, és kiszámítja a távolságot a beépített érzékelőkön keresztül. A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ ezzel a technológiával van felszerelve, amely olyan szintre emeli a tisztítás hatékonyságát, amelyet eddig még nem sikerült elérni.

Okos környezetelemzés és akadály elkerülés

A Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ robotporszívó hatékonyan érzékeli az akadályokat (például cipőket vagy kábeleket) az új generációs érzékelők segítéségével, amelyek tízszer pontosabbak, mint az infravörös érzékelők. Akadály észlelésekor a porszívó lelassul, hogy elkerülje az ütközést.

Okos térelemzés és mérés

Annak megakadályozása érdekében, hogy a robotporszívó elakadjon szűk helyeken, a ToF kamera nagy pontosságú érzékelővel működik együtt. Ez lehetővé teszi annak megállapítását, hogy a rés elég széles-e ahhoz, hogy a porszívó simán mozogjon. Ha nem, akkor a robot megváltoztatja mozgása irányát, hogy elkerülje az elakadást.

Nagy akkumulátor, hosszú takarítási kapacitás

A beépített 5200 mAh-s akkumulátor lehetővé teszi, hogy normál szívási üzemmódban 180 percig dolgozzon, akár 240 m2-es terület tisztításához is elegendő.A portartály  térfogata 0,55 l, tehát nem jelent problémát számára a nagyobb szobák porszívózása. A Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ a Mop, Mop Essential és Mop Pro típusoktól nagyobb kapacitású.
A pormentes levegőt a HEPA szűrő garantálja, amely nem veri fel a port.

3000Pa szívóerő az alaposabb tisztítás érdekében

A nagy teljesítményű motor biztosítja az alapos és zavartalan tisztítást. A vákuum minden résből könnyen eltávolítja a port és a szennyeződést, még a szőnyeg mélyéről is alaposan kiszívja a letapadt koszt.

Távirányítás Mi Home alkalmazással

A Mi Home alkalmazás lehetővé teszi a tisztítási folyamat és a távvezérlés valós idejű irányítását okos telefonodról. Szabályozható a szívóerő, a vízmennyiség, valamint a menthető térképen kiválasztható a takarítandó szoba is. No-go zónák és virtuális falak is elhelyezhetők a térképen.

Automatikus szőnyegfelismerés

A porszívó képes automatikusan felismerni a szőnyeget, amennyiben azt engedélyezzük a Mi Home alkalmazásban. Ilyenkor automatikusan a legnagyobb szívóerőre kapcsol, majd a szőnyegről leérve visszavált a beállított sebességfokozatra.

Automatikus zóna / szobatakarítás

Automatikus terület-felosztás, szoba kiválasztása, tisztítása és valós idejű takarítás-nyomonkövetés a térképen.

Elektromos vezérlésű víztartály

A 250 ml-es víztartállyal felszerelt robot függetlenül szabályozza a felhasznált víz mennyiségét vízpumpa segítségével. A padlót egyenletesen törli fel szivárgás vagy vízcseppek nélkül. A teljesen feltöltött víztartály lehetővé teszi akár 160m2-es területek feltörlését is.

3 fokozatú vízszintszabályozás

A különböző padlóburkolathoz igazodva 3 fokozatban állítható a vízáramlás, amely így gondosan megtisztít minden felületet, legyen az márvány-, kő-, vagy fapadló.

Speciális kefe és jobb szűrés

A tisztító modul szorosan tapad (lebegő főkefe) a felülethez a megfelelő vákuum eléréséhez. A nagy sörtesűrűségű kefének és a kettős szűrőrétegnek (mosható HEPA filter) köszönhetően a robotporszívó nagy pontossággal és hatékonysággal működik.

A megújult felseprő és felmosó funkciók algoritmusa
hatékonyabb tisztítást 
tesz lehetővé kihagyott sarkok nélkül

A háromdimenziós seprés és felmosás korában a robotporszívók tisztítási képességét minden szempontból javítani kell. A tudományosan konfigurált új felseprő és felmosó funkció mátrix hozza meg átfogó és hatékony takarítási élményt.

Cortex™ A53 nagy teljesítményű, többmagos processzor
– Hatékonyabb számítási teljesítmény

A Cortex™ A53 négymagos feldolgozó chippel és a VSLAM algoritmussal ellátva erősebb számítási erővel rendelkezik, és valós időben megtalálja a robotporszívó pontos helyzetét, majd intelligensen megrajzolja a munkaútvonalat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.